Kes me oleme?

Tegeleme erinevate üldehitusmaterjalide müügiga alates 1997. aastast. Meie missiooniks on teha oma klientidele ehitamine lihtsaks – see tähendab, et soovime neile olla  usaldusväärne, professionaalne, paindlik, lisaväärtusi ja suurepärast tootevalikut pakkuv partner. Usume, et suurepärane kvaliteet on suurepärase partnerluse tulemus – sellesse on panustanud nii tootja, müüja kui ehitaja.

Paari tegutsemisaastakümne jooksul on meil välja kujunenud usaldusväärne koostöövõrgustik. Töötame  ligikaudu paarikümne tehasega Lätis, Leedus, Poolas ja Rootsis ning meid on usaldanud tuhanded kliendid nii kodu- kui välismaal. Meie koostööpartneriteks on peaaegu kõik suurimad peatöövõtjatest Eesti ehitusettevõtted ning puit- ja elementmajade tootjad.

Erilist teadmisi omame meie pikaaegse Rootsi koostööpartneri  – Lindabi  – materjalide müügi osas ning juba ligi 20 aastat tegutseme kui  Lindabi materjalide kompetentsikeskus – LindabCenter.

Mida me pakume?

KANDVAD PROFIILPLEKID

SANDWICH-PANEELID

KATUSE- JA SEINAPROFIILID

VIHMAVEESÜSTEEMID

KERGROOVID

TERMOPROFIILID

MOODULITEST TERASKATUS

TURVASÜSTEEMID

TURVATORUD

TÖÖSTUSLIKUD TÕSTUKSED

TÖÖSTUSLIKUD VOLDIKUKSED

SUITSU- JA TULETÕKKEKARDINAD

Miks tellida meilt?

TERVIKLIKKUS

Soovime teha meie klientide elu võimalikult mugavaks. Seetõttu pakume terviklikke ja professionaalseid lahendusi. Kõik vajaliku – kerg- ning termoroovid, paneelid, tööstuslikud uksed, lisaplekid ja -tarvikud, vihmaveesüsteemid – saab tellida ühest kohast.

USALDUSVÄÄRSUS

Müüme ehitusmaterjalide turu nõuetele vastavaid, usaldusväärseid ja turvalisi tooteid.

SUUREPÄRANE TOOTEVALIK

Me ei esinda vaid ühte kaubamärki, teeme koostööd ligikaudu paarikümne tehasega Lätis, Leedus, Poolas ja Rootsis. Seetõttu on meil võimalik leida oma klientidele erinevate samalaadsete toodete hulgast parima hinna-kvaliteedi suhtega materjalid.

KOGEMUS

Oleme, seda tööd teinud juba üle kahekümne viie aasta. Selle ajaga oleme omandanud hulgaliselt väärtuslikke kogemusi ja meil on välja kujunenud usaldusväärne, kvaliteetseid materjale tootvate ning vettpidavaid tarneid pakkuvate koostööpartnerite võrgustik.

KVALITEET

Oleme valinud meie poolt vahendatavate toodete valmistajad oma ala tipptegijate hulgast. See tagab meie klientidele alati parima kvaliteedi ja uudseimad tehnilised lahendused.

JÄTKUSUUTLIKKUS

Teras on 100% taaskasutatav materjal. Läbi kogu elutsükli on selle mõjud keskkonnale minimaalsed. Teeme järjepidevat tööd selle nimel, et kasutada toormaterjali, energiat, pakendeid ja transporti säästlikult ja otstarbekalt.

Kontakt

tartu@rootsiprofiil.ee
+372 736 6223,
+372 510 7225
+372 502 8543

Ettevõte

Rootsi Profiil IFP OÜ
10213435
Võru 196, Tartu, Eesti, 50112

© 2023     Rootsi Profiil IFP OÜ. Kõik õigused kaitstud.